Contactgegevens

Provincialeweg 1
3981 AL Bunnik
tel. 030 659 00 66

Klooster Leuterstraat 12
3961 AZ Wijk bij Duurstede
tel. 0343 410 747

email: info@adla.nl

Zilvervloot Sparen. Spaar een mooi bedrag voor uw (klein)kind.

Zilvervloot Sparen
Terug bij RegioBank: Zilvervloot Sparen. Spaar een mooi bedrag voor uw (klein)kind op een aantrekkelijke spaarrekening. De rekening loopt tot de 18e verjaardag van uw kind en is te openen tot de 16e verjaardag.
Naast de variabele rente ontvangt u een premie over de inleg van 0,1% per volledig spaarjaar met een maximum van 1%. Een ideaal cadeau bij de geboorte van een (klein)kind.

Sparen voor uw kind of kleinkind.
– Aantrekkelijke rente en tot 1% premie.
– Leer uw (klein)kind sparen.

Leren sparen
Uw (klein)kind ontvangt over de inleg op Zilvervloot Sparen een aantrekkelijke rente. Per jaar kan er maximaal € 600 gestort worden op de rekening.
Om het sparen te stimuleren, kan uw kind op zijn of haar 18e verjaardag een premie verdienen. Enige voorwaarde is dat er tot aan de 18e verjaardag van het kind geld op de rekening blijft staan. Uw (klein)kind krijgt dan 0,1% premie over de inleg minus de opnames per volledig spaarjaar met een maximum van 1%. Een mooie beloning voor jaren trouw sparen.

Geld opnemen
Geld opnemen kan altijd door de wettelijke vertegenwoordiger. Dat is de aanvrager van de rekening; de ouder(s) of verzorger(s) van het kind. Dit kan bij ons of via Internet Bankieren. Over tussentijds opgenomen bedragen wordt geen premie uitgekeerd.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over Zilvervloot Sparen? Of wilt u een rekening openen of cadeau geven? U bent van harte welkom.

Voorwaarden en informatie
Op de producten en diensten zijn voorwaarden van toepassing. Het is belangrijk dat u deze voorwaarden goed leest. Als er een Productwijzer is, vindt u deze – samen met de overige relevante productinformatie – op de RegioBank pagina. Hier vindt u onder ander ook de Algemene Bankvoorwaarden, de Dienstenwijzer. Alle documenten kunt u downloaden, opslaan en printen.