Contactgegevens

Provincialeweg 1
3981 AL Bunnik
tel. 030 659 00 66
email: bunnik@adla.nl

Klooster Leuterstraat 12
3961 AZ Wijk bij Duurstede
tel. 0343 410 747
email: wbd@adla.nl

Algemeen email: info@adla.nl

Zilvervloot Sparen

Met een premie tot 1%

Spaar net als vroeger met Zilvervloot Sparen. Zilvervloot Sparen is een spaarrekening voor uw (klein)kind tot 18 jaar. Naast een aantrekkelijke rente ontvangt uw kind 0,1% premie per spaarjaar met een maximum van 1% over de ingelegde bedragen.

Zilvervlootrekening openen

Zilvervloot Sparen kunt u openen tot de 16e verjaardag van uw kind en stopt altijd op de 18e verjaardag. Voor elk kind mag u 1 Zilvervloot Sparen openen. Als ouder(s) of verzorger(s) kunt u Zilvervloot Sparen openen. Wilt u Zilvervloot Sparen gebruiken voor uw kleinkind? Ook dat kan. U kunt als grootouder de spaarrekening alleen niet zelf openen, dat moet(en) de ouder(s) of verzorger(s) doen.

Sparen wanneer het u uitkomt, tot € 600 per jaar

U kunt tot € 600 per jaar sparen en wanneer het u uitkomt. U kunt het bedrag in 1 keer overboeken of verspreid. Tip: met een automatische overboeking van € 50 per maand spaart u ieder jaar het maximale bedrag van € 600. U stelt het makkelijk in in Mijn RegioBank of in de Mobiel Bankieren app. Handig: boekt u per ongeluk meer over? Dan boeken we het bedrag boven € 600 terug.

Bonusrente voor ieder spaarjaar

Naast de rente die u jaarlijks krijgt, krijgt uw kind voor elk volledig spaarjaar een bonus over de inleg die dan nog op de rekening staat. Deze bonus kan oplopen tot 10 keer het jaarlijks bonuspercentage. Let op: een spaarjaar begint bij ons op de dag dat u de rekening opent.

Dat is nog eens een leuke manier van sparen voor de toekomst van uw (klein)kind!

Geïnteresseerd?
Bel ons of klik hier en vul het formulier in.