Contactgegevens

Provincialeweg 1
3981 AL Bunnik
tel. 030 659 00 66

Klooster Leuterstraat 12
3961 AZ Wijk bij Duurstede
tel. 0343 410 747

email: info@adla.nl

Recreatie verzekeringen

Reis
Vroeger was het al heel wat als mensen één keer per jaar één of twee weken vrij waren. Maar drie weken ‘buitenland’ in de zomer, een week ‘eigen land’ in voor- en naseizoen, en een paar lange weekenden tussendoor , is voor de meeste gezinnen zo langzamerhand normaal geworden. De reisverzekering biedt een uitstekende dekking voor bagage, ongevallen en verlies van geld. Een doorlopende reisverzekering hoeft u maar een keer te sluiten om het hele jaar verzekerd op reis te gaan. Bovendien bent u goedkoper met een doorlopende reisverzekering uit als u een paar keer per jaar op vakantie gaat.

Caravan
De ‘woning op wielen’ heeft de moderne, veeleisende vakantieganger alles te bieden: vrijheid, privacy en comfort. Maar het is ook een kwetsbaar bezit. U kent ongetwijfeld de beelden van geschaarde of omgewaaide caravans. Niet leuk om te zien, laat staan om mee te maken. Met de caravanverzekering voor toer- en stacaravans gaat u veilig op weg. Een verzekering met zoveel flexibele mogelijkheden, dat u de dekking, en daarmee ook de premie, tot in de puntjes kunt afstemmen op uw persoonlijke situatie en wensen.

Pleziervaartuigen
Als u de trossen losgooit en met uw boot het ruime sop kiest, begint het ontspannen buitenleven. Maar u geniet pas echt als u weet dat aan de wal alles goed geregeld is.De pleziervaartuigverzekering is geen verzekering van dertien in een dozijn. Elke boot en elke schipper is weer anders. Maatwerk, daar gaat het om. En dat merkt u aan alles. Aan de ruime keuzemogelijkheden in vaargebieden en aan het uitgebreide pakket aan extra’s zoals no-claimkorting bij schadevrij varen en no-claimbescherming ondanks een schade.Onder de dekking vallen o.a. wettelijke aansprakelijkheid, alsmede schade aan de boot. De inboedel is meeverzekerd tot 20% van de verzekerde waarde van uw boot en meer kan worden bijverzekerd.

Fiets
Op de fietsverzekering is gedekt schade als gevolg van enig plotseling van buiten komend onheil. Diefstal is gedekt na braak aan de ruimte waar de fiets was gestald en, buiten een afgesloten ruimte, indien de fiets op slot stond. Het verzekeringsgebied is Europa. Te verzekeren zijn de standaard heren- en damesfiets, de race- of sportfiets en de mountain- en citybikes (ATB) tot maximaal € 1250,-. De verzekeringstermijn bedraagt 2 of 3 jaar aflopend met vooruitbetaling van de premie.