Contactgegevens

Provincialeweg 1
3981 AL Bunnik
tel. 030 659 00 66
email: bunnik@adla.nl

Klooster Leuterstraat 12
3961 AZ Wijk bij Duurstede
tel. 0343 410 747
email: wbd@adla.nl

Algemeen email: info@adla.nl

De buurtzame bank

RegioBank.

Goed contact met de buren, een bakker om de hoek, de sportvereniging op fietsafstand. Het zorgt er allemaal voor dat u prettig kunt wonen, werken en leven. Wat ons betreft hoort er nog iets thuis in dat rijtje: een bank die klaarstaat voor u én uw buurt. Zodat die blijft groeien en bloeien. Welkom bij RegioBank, de buurtzame bank.

We zijn groot en voelen klein

Wij zijn onderdeel van de Volksbank. We kunnen de financiële stabiliteit bieden waarop u wilt kunnen vertrouwen bij een bank. En ook de digitale mogelijkheden die u mag verwachten. Zoals online en mobiel bankieren.

Wat ons echt uniek maakt, is onze persoonlijke relatie. We zijn de buurtzame bank: met 500 Zelfstandig Adviseurs in de regio is er altijd een RegioBank in de buurt. U kunt zo binnen lopen bij iemand die u persoonlijk kent met een eenvoudige vraag of voor een uitgebreid advies. Wij zijn en blijven uw bank dichtbij.

Wij zijn een vertrouwd gezicht in de buurt

RegioBank is al 100 jaar de buurtzame bank. In die 100 jaar zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. We werken samen met zo’n 500 Zelfstandig Adviseurs in Nederland die een vast aanspreekpunt zijn voor al uw financiële zaken. Ze kennen u en de buurt en weten wat er in uw leven speelt. Zo staan ze garant voor een deskundig advies, passend bij uw persoonlijke omstandigheden. Daar kunt u op rekenen.

Wij zijn er voor de hele familie

In de regio spelen onderlinge relaties en familiebanden vaak een grote rol*. Als buurtzame bank is RegioBank daarom de bank voor de hele familie. U kunt bij ons terecht voor al uw bankzaken. Van een betaalrekening voor uzelf, Zilvervloot Sparen voor uw kind, tot een zakelijke rekening voor het bedrijf van uw schoonvader.

Onze Zelfstandig Adviseurs geven ook advies over hypotheken. Voor een nieuwe woning of als opa en oma hun hypotheek over willen sluiten. En heeft u, uw kind of uw schoonouders hulp nodig bij internet-en mobiel bankieren, ook dan staan onze Zelfstandig Adviseurs klaar. Kortom, we bieden u en uw familie alles wat u van een bank mag verwachten.

* Bron: Motivaction – Tevredenheid sociale relaties in niet-verstedelijkte gebieden significant hoger dan in verstedelijkte gebieden, april 2020*

Wij dragen bij aan een leefbare buurt

Als buurtzame bank zetten ּen wij ons in voor een leefbare buurt. Dat is een fijne buurt om te
wonen en een aantrekkelijke buurt om te ondernemen. Financieel denken en sociaal doen gaan daarbij hand in hand. Samen met het Oranje Fonds dragen we bij aan lokale projecten om de betrokkenheid en saamhorigheid in de buurt te stimuleren.

En we zettּen onze kennis van de regio in om de bakker om de hoek te helpen met de juiste financiering. Want als de bakker in de buurt blijft, blijft de slager ook. En de doe-het-zelfzaak ook. Zo dragen wij bij aan een buurt die groeit en bloeit. Een plek waar het prettּig leven, wonen en werken is. Een fijne buurt voor iedereen.

Hoge waardering van klanten

In recent onderzoek van de Consumentenbond gaven onze klanten RegioBank het hoogste cijfer van alle banken. Daar zijn we erg trots op. Net als op de titel Klantvriendelijkste Bank van Nederland, natuurlijk. Toch fijn, omdat bij ons alles draait om persoonlijk klantcontact.

Icoon Klantvriendelijkste bank 2020, icoon Bankrekening 9,4, icoon Internet en Mobiel Bankieren 8,7, icoon Service 8,7