Contactgegevens

Provincialeweg 1
3981 AL Bunnik
tel. 030 659 00 66
email: bunnik@adla.nl

Klooster Leuterstraat 12
3961 AZ Wijk bij Duurstede
tel. 0343 410 747
email: wbd@adla.nl

Algemeen email: info@adla.nl

Zakelijk sparen: bij MeerKeuze Sparen vrij op te nemen

Wilt u ieder moment uw zakelijk spaargeld op kunnen nemen? RegioBank biedt u 0,55%* bij MeerKeuze Sparen Vrij.
Interesse? Ga naar Contact.
* Rente MeerKeuze Sparen Vrij per 11 april 2016. Rentewijzigingen voorbehouden.

Uw zakelijk spaargeld verdient beter
Ondernemen is keuzes maken. Zeker als het gaat om uw inkomsten en uitgaven. Maar wat doet u eigenlijk met uw zakelijk spaargeld? Vaak staat het op een spaarrekening totdat u het weer nodig heeft. Bijvoorbeeld voor nieuwe investeringen. Maar hoeveel rente krijgt u eigenlijk op uw huidige zakelijke spaarrekening? De kans bestaat dat u nu geld laat liggen. Bij RegioBank kan zakelijk sparen slimmer. En beter.

Flexibel sparen met een vast en vrij opneembaar deel
Speciaal voor ondernemers hebben wij een slimme en flexibele spaarrekening: MeerKeuze Sparen. Dat is een zakelijke spaarrekening met een écht goede rente. Met deze spaarrekening kunt u zonder beperkingen geld uit uw onderneming opzij zetten. Heeft u het geld toch nodig? Geen probleem. Het tegoed is vrij opneembaar.

Met MeerKeuze Sparen spaart u vrij en vast op 1 zakelijke rekening. U ontvangt een zeer aantrekkelijke rente op het vrije deel. Op het vaste deel kan uw rente nog verder oplopen. En via Internet Bankieren heeft u altijd toegang tot uw spaarrekening. Ook als u een betaalrekening heeft bij een andere bank.